750 grammes
Tous nos blogs cuisine Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

Protected by Copyscape plagiarism checker - duplicate content and unique article detection software.

Recherche

WATCH MY VIDEOS HERE TOO

For those who have had a problem to watch

my videos in my blog, can watch them here

6-20-2011-8-13-53-PM-copie-1.png

6-20-2011-8-13-53-PMm.png

Archives



Foodbuzz

 

 

Sousoukitchen warmly welcomes you.If you like to receive my posting sooner,please sign up for my Newsletter.

       

Visit my Website in French HERE

 

 

Thanks for your visit, hope to see you soon.

 

28 novembre 2010 7 28 /11 /novembre /2010 07:00

Ghriba Moroccan cookies غريبة

 

Ghriba Moroccan cookies غريبة

 

Ghriba Moroccan cookies غريبة

 

How to prepare very easy and cheap

Moroccan traditional cookies.

 

I invite you to watch the video

 

Partager cet article
Repost0

commentaires

S
<br /> thank you. this is so nice blog! allah i3awnak akhouti- im really waiting for new recipes!!!<br /> <br /> kisses and hugs from Finland<br /> <br /> <br />
Répondre
H
<br /> السلام عليكم<br /> اولا اود شكرك علي الموقع الاكتر من رايع<br /> تانيا عندي سؤال بخصوص التورتات لقد جربت التورته اللي سويتيها في عيد ميلادك بس طلعت ناشفه معي ولم ترتفع يعني واطيه في رايك ايش السبب مع اني طبقت نفس النقادير والطريقه وكدلك الفرن نفس اللي عندك يخدم<br /> بالفهرنهايت علي النظام الامريكي<br /> اسفه علي الاطاله بس لو سمحتي ردي عليا في اقرب وقت<br /> ملاحضه انا افهم الانجليزي لكني اجد صعبه في التعبير بيه لذا كتبت بالعربي<br /> وشكرا<br /> <br /> <br />
Répondre
S
<br /> <br /> و الله يااختي انا اقدم لكم المقادير كيف انا بسوي الوصفة في بيتي, لا ازيد ولا انقص. والله ساعات بيوجعني راسي من كتر ما اركز لكي لااغلط في المقادير لان حرام اعطيكم مقادير غلط و اخرب  كل<br /> المقادير اللي استعملتو. اضن انك نسيتي شيئ , حاولي تشوفي الفيديو كمان مرة, وحاولي تلاقي وين الغلط, ولا تياسي جربي تاني وثالث حتى تتوفقي ان شاء الله.<br /> <br /> <br /> <br />
R
<br /> bonjour sabah<br /> un délicieux gâteau que j'adoooore<br /> bisous et bonne semaine :)<br /> <br /> <br />
Répondre
A
<br /> Bonjour,<br /> On l'appelle chez nous en Algérie, GHRIBIA, mais il y a des petites différences dans la préparation on commence par mélanger smen avec le sucre puis la farine a la fin,on a la même texture par<br /> contre.<br /> Le façonnement et la forme des gâteaux sont pareils? c'est une recette traditionnelle qu'on prépare a l'occasion de l'aid surtout ,elle est très appréciée.<br /> <br /> <br />
Répondre
P
<br /> These cookies look fabulous! loved the video!<br /> <br /> <br />
Répondre