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11 juillet 2013 4 11 /07 /juillet /2013 13:29
Zelabia1.jpg
 
 Zlabia الزلابية is the reference cake of Ramadan.
 
I invite you to watch the video at the end of the article
 
Collages8
 
 
Zlabia is a delicious cake, appreciated by everyone 
(the favorite cake of my husband),
it has the form of crunchy spiral, with 
yellow-orangy branches filled with some honey.
 
 
Zelabia
 
     
What are the ingredients of Zlabia? Simply 
flour, yeast and water. You can add a color to it 
last minute to give it a color between yellow 
and orange. 
 
 
Zelabia7
 
Zelabia6
 
 
After that Zlabias is fried, we dip it
in some honey with a flavor of orange blossom
( Recipe of home-made Honey is posted HERE).
 
 
Zelabia4
 
Zelabia5
Zelabia3
Zelabia2
 
The video
 
 
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commentaires

P
<br /> what a nice post, Really it's great job.keep it on… Post! Very informative dude. I saw this site while browsing and think it may be relevant<br /> <br /> <br />
Répondre
O
<br /> Merci pour cette délicieuse recette toujours d'actualité.<br /> Sahha ftorkoum.<br /> <br /> <br />
Répondre
L
<br /> juste un coucou<br /> <br /> je recois depuis une semaine les recettes de ton blog en anglais et en francais. avant je ne les recevais qu'en francais... je ne sais pas trop ce qui c'est passé. çà n'as rien de graves, bien<br /> sur...<br /> <br /> je me suis désinscrite du blog anglais. mais pas des recettes en francais.<br /> <br /> je te laisses un petit mot pour que tu t'etonnes pas de voir que je me desincrives. je ne voudrais pas te vexer... ce serais bete... je continus d'attendre les recettes... en francais...<br /> <br /> a bientot bisous Laetitia<br /> <br /> <br />
Répondre
S
<br /> <br /> Rassures toi ma chèrie, je ne me rends meme pas compte, je n'ai vraiment pas le temps de vérifier.<br /> <br /> <br /> Je te remercie quand meme pour l'interet que tu donnes à mon blog, tu es tjr la bienvenue ici ou làbas.<br /> <br /> <br /> <br />